پروفایل مشاور

دکتر استواری

تخصص: فوق تخصص پوست مو لیزر و زیبایی

تاریخ آخرین پاسخ: یکشنبه, 06 خرداد 1397 15:40

تعداد سوالات مطرح شده: 662

تعداد پاسخ به سوالات: 628

سوال خود را مطرح کنید
نام:
پست الکترونیک:
درصورتی که آدرس ایمیل خود را درج کنید، پاسخ به ایمیل شما ارسال خواهد شد
شماره تماس ثابت:
شماره تماس همراه:
متن سوال:
پیوست یک:
پیوست دو:

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سهیلا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام . ایا شما به مزوتراپی اعتقاد دارید؟

پاسخ:

سلام. من مزوتراپی را در دو شرایط در مطب برای بیماران انجام میدهم : یکی در درمان لکه های مقاوم پوست که بسیار پاسخ ان عالی است و........

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: امیر علی . ک

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام دکتر ایا ریزش موی مردان ارثی هست یا به مراقبت و سن هم مربوط میشه!? شمارو در تلویزیون دیدم , من 39سالم هست و نصف موهای سرم ریخته و تقریبا جلو سرم تاس شده! ایا راهی برای جلوگیری از ریزش مو هست?

پاسخ:

سلام , فاکتورهای ژنتیک در ریزشهای موی مردانه نقش مهمی دارند و ژنهای طرف مادری مثل وجود طاسی سر در دایی ها هم اهمیت دارند.....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: شهره ضیا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام وخسته نباشید من 30 ساله هستم وازسن 13سالگی دچارآکنه شدم درمان زیادکردم وآخریش روآکوتان بود وکلیندامایسین الان اگه خامه وزرده تخم مرغ نخورم جوش نمیزنم ولی حالا مشکلم اسکار به صورت فرورفتگی هست که اذیتم میکنه میکرودرم هم رفتم وسوالم ازخدمتتون اینه آیا بالیذر حل میشه؟درضمن من رشت هستم ممنون

پاسخ:

سلام , اسکارهای فرورفته جوش با توجه به عمق وشکل درمانهای مختلفی مثل لیزر , ساب سیژن یا درم ابریژن دارند.......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: صدیقه حمیدی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با سلام، از مراجعین شما در درمانگاه امیر هستم. با تشکر از شما، می خواستم بدانم که آیا برای چروک و پیری دور چشم prp را توصیه می فرمایید؟ با توجه به اینکه 51 سال دارم آیا می توانم از این روش استفاده نمایم. و در پایان این روش در چند نوبت انجام می گردد و با چه فاصله زمانی و هزینه آن چقدر می باشد. با تشکر مجدد.

پاسخ:

سلام , PRP در جوانسازی پوست دور چشم کاربرد دارد. البته بیشنر برای تیرگی دور چشم و کمتر برای چین و چروک تاثیر دارد. سن شما منعی برای PRP نیست....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: شیما

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام. من از بیماراتون در کلینیک مهران هستم 2سال پیش برای جوش های مقاوم به درمانم 6ماه راکوتان خوردم.و به علت مشکل هورمونی از اسپیرونولاکتون هم استفاده میکردم. که تا 2سال هیچ جوشی نداشتم اما چند ماه قبل به علت اینکه دجچار خونریزی شدم اسپیرو نولاکتون رو قطع کردم و الان حدود 2ماه دوباره شروع کردم اما در قسمت زیر گونه راستم جوش های چرکی زیادی زدم. و فقط در همین منطقه هستند در جای دیگه ای از بدنم نیست. ایا علت شروع مجدد اسپیرونولاکتون هست یا این جوشها با این شکل در منطقه خاص علت دیگه ای دارد.؟ من 22سالم هست ممنون

پاسخ:

سلام, قطع و وصل اسپیرونولاکتون میتواند موقتا سبب جوش در شما باشد ولی این جوشهای ناحیه ای نیازی به استفاده مجدد از رواکوتان ندارند و در صورت مراجعه , برای شما درمان کلاسیک پیشنهاد میکنم.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مسعود

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام . آیا میتونم با لیزر موهای سیاه زیر چشمم را برای همیشه از بین ببرم؟

پاسخ:

سلام , بله , بهترین انتخاب شما لیزر الکساندریت است. با مطب تماس بگیرید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ن-خویی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر ضد آفتاب مای با عدد 30 میزنم . آیا مناسب است؟ مرسی

پاسخ:

سلام , برای بهار و تابستان بهتر است از ضدآفتاب های با عدد محافظتی SPF 50 یا بیشتر استفاده کنید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سمانه

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: salam baraye eskarhay amigh le lazer roshun asar nadare che raveshi monasebe? mamnoon

پاسخ:

سلام , لطفا عکس از اسکارهات برایم بفرست و بگو جه لیزری استفاده کرده ای که اثر نکرده تا بتوانم راهنماییت کنم.