پروفایل مشاور

دکتر استواری

تخصص: فوق تخصص پوست مو لیزر و زیبایی

تاریخ آخرین پاسخ: یکشنبه, 12 آذر 1396 12:17

تعداد سوالات مطرح شده: 635

تعداد پاسخ به سوالات: 618

سوال خود را مطرح کنید
نام:
پست الکترونیک:
درصورتی که آدرس ایمیل خود را درج کنید، پاسخ به ایمیل شما ارسال خواهد شد
شماره تماس ثابت:
شماره تماس همراه:
متن سوال:
پیوست یک:
پیوست دو:

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: داوود افشارنیا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام چند سال هست که کف سرم به شدت پوسته میگذارد و زخم میشه و زخم ها و پوسته ها مرطوب و خونی هستند و پشت گوش ها هم درگیر است, از شامپوها و روش های مختلف درمان استفاده کردم بی نتیجه بود, و تنها با مصرف شامپو کلتار کنترل میود, آیا این بیماریست و درمان ندارد?? و استفاده مداوم از کلتار مضر است?? با تشکر

پاسخ:

سلام،شما حتما نیازمند درمان خوراکی هستید و لوسیون برای شما کافی نیست.....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ساجده جعفری

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام, آیا همه خالها موقع برداشتن نیاز به نمونه برداری دارند?

پاسخ:

سلام. دکتر متخصص پوست شما با توجه به معاینه ای که میکند ممکن است خال شما را بی خطر تشخیص بدهد و در این صورت نیازی به نمونه برداری و بررسی آزمایشگاهی نیست ......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: زندی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر, خشکی و پوسته گذاشتن پاشنه پا درمان پذیر است?? ممنون

پاسخ:

سلام. بله با توجه به عمق و وسعت ترکها و خشکی پاشنه,داروهای ترکیبی تجویز میشود که در صورت مصرف مداوم,خیلی موثر میباشند

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر:

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام,برای فرورفتگی جای تاتو چه درمانی مناسب است?

پاسخ:

سلام، خود تاتو معمولا فرورفتگی ایجاد نمیکند.احتمالا منظور شما فرورفتگی بدنبال پاک کردن تاتو است که باید حتما معاینه شوید تا شکل وعمق آن مشخص شود

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سعید

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام و خسته نباشید جناب دکتر من 25سالمه و از موهای زائد روی سینه و شکم و همچنین پشتم و پاهام واقعا رنج میبرم و میترسم در آینده در روابط زناشویی و جنسی ب مشکل بخورم.پوستم سفیده ،آیا امیدی هست این موها با لیزر سوزونده بشه؟چند درصدش ازبین میره اگه بشه کاریش کرد؟دکتر ممنون میشم کمکم کنید چون بخاطر این موها دارم افسرده میشم

پاسخ:

سلام، موهای سینه و شکم و پشت وکلا همه بدن, به خوبی به لیزر جواب میدهد. بهبودی نسبی است اما در صورت اجرای درست مراحل, پاسخ بین 60 تا 90% خواهد بود......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: م_ر

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام, دخترم کمبود ویتامیل D دارد و به توصیه پزشک باید هرروز ساعتی در معرص آفتاب بنشیند با پوشش کم, نگران اسیب به پوست هستم, آیا استفاده از ضد افتاب مانع جذب ویتامین D میشود? یا میتواند استفاده کند? خیلی ممنون

پاسخ:

سلام، کمبود ویتامینDدر مملکت ما خصوصا در میان خانمها بسیار شایع است ولی بسادگی با استفاده از قرصهای روزانه و یا هفتگی ویتامینDبتدریج میتوان آنرا جایگزین کرد......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: طاهره کمالوند

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با عرض سلام, ایا برای مشکلات مربوط به ناخن باید به متخصص پوست مراجعه کنم? مدتی است ناخن هایم ورقه ورقه شده و از همان قسمت ها میشکند , این بیماریست?

پاسخ:

سلام، بله تنها متخصص پوست میتواند در رابطه با مشکلات ناخن به شما کمک جدی کند.....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر:

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با سلام آیا شما برای از بین بردن لک های قهوه ای که بر اثر جوش به وجود آمده اند، میکرودرم را توصیه می کنید؟ من تا به حال چندین بار از کرم های لایه بردار استفاده کرده ام اما نتیجه ای نگرفته ام و لک ها حتی کمرنگ تر هم نشده اند. با تشکر

پاسخ:

سلام .

خیر . لکه های جای جوش با میکرو به تنهایی تغییر خاصی نمی کنند و باید برای از بین بردن انها مجموعه ای از کرمهای ضد لک مناسب و لیزر و مزوتراپی انجام داد.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: صمدی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام, برای از بین بردن خالکوبی در ناحیه بازو چند جلسه لیزر لازم است? و آیا کاملا ازبین خواهد رفت ??

پاسخ:

خالکوبی های سیاه یا سرمه ای روی بازو معمولا پاسخ خوبی به لیزر میدهند و گاهی حتی با یک بار لیزر تا 50% کاهش رنگ میدهتد.........

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ستایش پایداری

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام,ممنون از وقتی که میزارید و جواب سوالات رو میدین. من 24سالمه و چند وقته بین موهام 5,6تا موی سفید دیدم, این موها کاملا سفیدن و جمسشون با بقیه موهام تفاوت داره ضخیمه مثل موی عروسک, پزشک غدد بهم گفت سفیدشدن طبیعی مو هست,اما تصورمیکنم در سفید شدن طبیعی مو کم کم از ریشه سفید میشه,اما این موها کاملا از اول سفیدن و الان یه مدته یکیشون از ریشه دوباره مشکی شده, ایا این بیماری یا مشکل خاصیه یا کمبود چیزی در بدنم? ببخشید طولانی پرسیدم و ممنون

پاسخ:

سلام. بله , روند سفید شدن طبیعی موها تدریجی است و فاکتورهای ژنتیک در بروز زودرس ان نقش دارند. موها از ریشه شروع به سفید شدن میکنند ولی ممکن است در مراحل اولیه به ندرت بعضی موها دوباره از ریشه شروع به برگشت کنند.....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سهیلا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام . ایا شما به مزوتراپی اعتقاد دارید؟

پاسخ:

سلام. من مزوتراپی را در دو شرایط در مطب برای بیماران انجام میدهم : یکی در درمان لکه های مقاوم پوست که بسیار پاسخ ان عالی است و........

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: امیر علی . ک

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام دکتر ایا ریزش موی مردان ارثی هست یا به مراقبت و سن هم مربوط میشه!? شمارو در تلویزیون دیدم , من 39سالم هست و نصف موهای سرم ریخته و تقریبا جلو سرم تاس شده! ایا راهی برای جلوگیری از ریزش مو هست?

پاسخ:

سلام , فاکتورهای ژنتیک در ریزشهای موی مردانه نقش مهمی دارند و ژنهای طرف مادری مثل وجود طاسی سر در دایی ها هم اهمیت دارند.....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: شهره ضیا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام وخسته نباشید من 30 ساله هستم وازسن 13سالگی دچارآکنه شدم درمان زیادکردم وآخریش روآکوتان بود وکلیندامایسین الان اگه خامه وزرده تخم مرغ نخورم جوش نمیزنم ولی حالا مشکلم اسکار به صورت فرورفتگی هست که اذیتم میکنه میکرودرم هم رفتم وسوالم ازخدمتتون اینه آیا بالیذر حل میشه؟درضمن من رشت هستم ممنون

پاسخ:

سلام , اسکارهای فرورفته جوش با توجه به عمق وشکل درمانهای مختلفی مثل لیزر , ساب سیژن یا درم ابریژن دارند.......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: صدیقه حمیدی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با سلام، از مراجعین شما در درمانگاه امیر هستم. با تشکر از شما، می خواستم بدانم که آیا برای چروک و پیری دور چشم prp را توصیه می فرمایید؟ با توجه به اینکه 51 سال دارم آیا می توانم از این روش استفاده نمایم. و در پایان این روش در چند نوبت انجام می گردد و با چه فاصله زمانی و هزینه آن چقدر می باشد. با تشکر مجدد.

پاسخ:

سلام , PRP در جوانسازی پوست دور چشم کاربرد دارد. البته بیشنر برای تیرگی دور چشم و کمتر برای چین و چروک تاثیر دارد. سن شما منعی برای PRP نیست....

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: شیما

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام. من از بیماراتون در کلینیک مهران هستم 2سال پیش برای جوش های مقاوم به درمانم 6ماه راکوتان خوردم.و به علت مشکل هورمونی از اسپیرونولاکتون هم استفاده میکردم. که تا 2سال هیچ جوشی نداشتم اما چند ماه قبل به علت اینکه دجچار خونریزی شدم اسپیرو نولاکتون رو قطع کردم و الان حدود 2ماه دوباره شروع کردم اما در قسمت زیر گونه راستم جوش های چرکی زیادی زدم. و فقط در همین منطقه هستند در جای دیگه ای از بدنم نیست. ایا علت شروع مجدد اسپیرونولاکتون هست یا این جوشها با این شکل در منطقه خاص علت دیگه ای دارد.؟ من 22سالم هست ممنون

پاسخ:

سلام, قطع و وصل اسپیرونولاکتون میتواند موقتا سبب جوش در شما باشد ولی این جوشهای ناحیه ای نیازی به استفاده مجدد از رواکوتان ندارند و در صورت مراجعه , برای شما درمان کلاسیک پیشنهاد میکنم.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مسعود

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام . آیا میتونم با لیزر موهای سیاه زیر چشمم را برای همیشه از بین ببرم؟

پاسخ:

سلام , بله , بهترین انتخاب شما لیزر الکساندریت است. با مطب تماس بگیرید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ن-خویی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر ضد آفتاب مای با عدد 30 میزنم . آیا مناسب است؟ مرسی

پاسخ:

سلام , برای بهار و تابستان بهتر است از ضدآفتاب های با عدد محافظتی SPF 50 یا بیشتر استفاده کنید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سمانه

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: salam baraye eskarhay amigh le lazer roshun asar nadare che raveshi monasebe? mamnoon

پاسخ:

سلام , لطفا عکس از اسکارهات برایم بفرست و بگو جه لیزری استفاده کرده ای که اثر نکرده تا بتوانم راهنماییت کنم.