پروفایل مشاور

دکتر استواری

تخصص: فوق تخصص پوست مو لیزر و زیبایی

تاریخ آخرین پاسخ: جمعه, 24 شهریور 1396 13:15

تعداد سوالات مطرح شده: 626

تعداد پاسخ به سوالات: 605

سوال خود را مطرح کنید
نام:
پست الکترونیک:
درصورتی که آدرس ایمیل خود را درج کنید، پاسخ به ایمیل شما ارسال خواهد شد
شماره تماس ثابت:
شماره تماس همراه:
متن سوال:
پیوست یک:
پیوست دو:

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: mary

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام من دختری 25 ساله هستم که مدتی صورتم را وکس میکردم متاسفانه بخاطر بی دقتی ارایشگر قسمت جلوی موهایم کنده شد(از ریشه-دوسال پیش) من از اون موقع موهای ریز این قسمت رو نکندم وصبر کردم بلد بشه.الان 4تا تار مو تقریبا 5-6سانت داره.از اونجاییکه جلوی موهامه و همیشه توی دیده حساس شدم میخاستم بدونم روشی هست (به جز کاشت) که سریعتر موهای این قسمت دربیاد؟محلول؟قرص؟پماد یا....

پیوست یک

پاسخ:

سلام, اگر علت کم مویی جلوی سرشما, وکس باشد باید بعد از چند ماه خود به خود در می امد. باید علت آن دقیقا مشخص شود و سپس از محلولهای تقویتی و مزوتراپی استفاده شود.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ln

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام خسته نباشيد من روي صورتم چندتاموي زائددارم ميخواستم ببينم هزينه هربارليزرتون چقدره؟

پاسخ:

سلام, کمترین هزینه های لیزر جلسه ای صدهزار تومان در مرکز تخصصی خواهد بود که برای شما هم اگر موها کم باشند همین مقدار خوتهد شد.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ابراهیمی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام و عرض ادب.....اقای دکتر پوست من مختلط هست...یه مدته جوش زیرپوستی و ریز زیادتر شده روی پوستم...کلا شفافیت خودش رو از دست داده...به شدت تو روحیم حتی تاثیر گذاشته....میخواستم ازتون راجع به ویتاگانوس بپرسم؟ایا استفاده خودسر قرص ویتاگانوس اثرات بد داره؟ممکنه عارضه ی بدی به جا بذاره؟ ممنونم

پاسخ:

سلام, یله, حتما با توصیه پزشک مصرف کنید. 

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: عباسی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام. آقای 27ساله ای هستم که دچار بوی نامطبوع پا می باشم و باوجود رعایت استفاده از کفش مناسب و شستشوی پاها و جوراب ها، این مشکل در زمستان و تابستان آزارم می دهد. ضمنا تمامی آزمایشاتم نرمال هستند. درمان پیشنهادی شما چیست؟ ممنون.

پاسخ:

سلام, باید به طور منظم از صایون های آنتی باکتریال استفاده کنید. 4 دقیقه کف آن بماند و بشویید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: فاطمه ۲۰ ساله

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر من ریزش مو داشتم.ازمایش که دادم تنبلی تخمدان و تیرویید پر کار داشتم و 2 ساله که دارم دارو مصرف میکنم و محلول هم خودتون بهم دادین طبق نظر خودتون که گفتین اول این مشکلات رو برطرف کن و بعد دوباره به خودتون مراجعه کنم که هنوز این دو تا باهام هستن و دارم کنترلشون میکنم.احتیاج به چه درمان دیگری دارم که حداقل کمی بهتر بشم؟واقعا از کم مویی رنج میبرم.در ضمن ارثی هم نبوده..........(دخترم و ۲۰ سالمه)

پاسخ:

سلام، اگر مسایل هورمونی تحت کنترل هستند میتوان از درمان های موضعی و خوراکی ضد ریزش و همچنین مزوتراپی های دوره ای استفاده کرد.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: کریمی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: آقای دکتر مصرف قرص راکوتان همزمان با قرص اکوفن مشکلی ایجاد نمیکنه؟میشه با هم مصرف بشه؟

پاسخ:

سلام، میتوانید مصرف کنید ولی اصولا در طی دوره درمانی رواکوتان بهتر است از مصرف قرصهای غیر ضروری اجتناب شود.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: رزیتا ظاهری

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر ، روزتون بخیر قبل از هر چیزی عذر خواهی میکنم از طولانی شدن مطلب من یک بار درمانگاه امیر مزاحمتون شدم و قبلش هم ازتون سوال پرسیدم و شما لطف کردین و پاسخ دادین . اگه خاطرتون باشه لیزر انجام داده بودم برای لک صورتم که متاسفانه جاش هنوز خوب نشده . اون موقع که درمانگاه مزاحمتون شدم یکماه از زمان انجام لیزر میگذشت . سمت راست صورتم لیزر co2 و سمت چپ صورتم لیزر کیو سویچ انجام شده بود. امیدوارم که به خاطر اورده باشید . الان 2/5 از زمان انجام لیزر گذشته و خدا رو شکر یه کم بهتر شده . لکا از داخل شروع به رنگ باز کردن و سفید شدن کردن ، ولی ظاهر کلی در یک نگاه هنوز زشت و زننده اس. به یک پزشک طب سنتی مراجع کردم و زالو درمانی رو پیشنهاد دادن جهت به جریان انداختن گردش خون در ناحیه لک . میخواستم نظر شما رو بدونم . پیشاپیش از وقتی که میگذارید سپاسگذارم .

پاسخ:

سلام, خیر. به هیچ عنوان این کار را نکنید و ادامه درمان های مالیدنی و صبر تنها راه رسیدن به جواب خوب است.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: ايدا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام خسته نباشيد دكتر براي لكهاي ماكولار اميلويدوز مزو هم ميشه انجام داد؟ من تصميم گرفتم ليزر كيوسوييچ انجام بدم ولي بعضي از متخصصين ان را رد وبعضي تاييد ميكنند؟خانم دكتر معين الدين شمارو بهم معرفي كردند خواستم بدونم با ليزر ممكنه چند درصد اين لك ها بهتر شوند؟ و اينكه شما انجام ميدين؟ سپاسگزارم

پاسخ:

سلام, ترکیبی از دارودرمانی, مزوهای ترکیبی و رعایت اصول در بازه زمانی شش ماه تا دوسال میتواند شما را بهتر کند.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: فرناز

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام دكترخسته نباشيدشخيلي فشار روحي دارم بخاطر مشكلم،اگر لطف كنيد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم، من امييلوييدوز پوستي دارم همرا با خارش خواستم بدونم براي اينكه لكهام پررنگ تر از اين نشن چكار كنم؟ شما ليزر كيوسوييچ رو توصيه ميكنيد؟ بنظرتون ليزر درماني بهتره يا دارو؟شما كسي رو ديديد كه لكه هاش خوب بشه؟ به پزشكان زيادي مراجعه كردم ولي درابتدا تشخيص اگزما عصبي و هشكي پوست دادند، ولي پزشك اخري كه رفتم گفتند امييلوييدوز،و دراخر اين بيماري تا كي با من هست ؟ يعني ممكنه بعد از گذشت سالها لكها به مرور كمرنگ بشن؟شما اين ليزر رو انجام ميدين؟ خيلي ممنون

پاسخ:

سلام, امیلوییدوز پوستی قابل بهبودی است ولی شرط و شروطی دارد. لیزر کیوسوییچ را اولین بار خود من بر مریضها تست کردم که مقاله آن در اینترنت هست. انتخاب خوبی برای شما نیست. اگر تهران امدید مراجعه نمایید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مریم

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام شماره تماس مطب دکتر سمت بلوار گلها را میخواستم و اینکه چه روزهایی هستند و چه ساعتهایی

پاسخ:

سلام, با 44710435 تماس بگیرید. راهنماییتان خواهند کرد

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مهدی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: (مرد 31 ساله )با سلام.مدت طولانی است که جوشهای سفید ریز به همراه کبودی در زیر چشمهایم دارم ایاکبودی به خاطر جوشهاست یا علت دیگری دارد. ایا درمان دارد؟کرم هالوکسیل مدیلن به مدت 2 ماه استفاده کرده ام که نتیجه ای نداشت . کبودی یا قرمزی زیر پوستم اولویت درمان بالاتری دارد .عکس ارسال شد .باتشکر

پیوست یک

پاسخ:

سلام, کبودی و تیرگی دور چشم اغلب زمینه خانوادگی دارد وکرمهای ضد تیرگی دورچشم هم نتیجه بخش نیستند.......

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: علی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام دکتر جان میخواستم بپرسم چه درمانی برای برای رفع چین چرو ک صورت ودور چشم وجوددارد که نتیجه ان قطعی باشد بدون توجه به هزینه

پاسخ:

سلام, درمان قطعی که وجود ندارد ولی مجموعه ای از روشهای جراحی تزریقی و مزورول میتواند به بهتر شدن چروکها کمک کند.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: mojtaba

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام جناب دکتر. من مرد 29 ساله هستم. تا 2،3 سال قبل ریزش موی زیادی نداشتم اما الان شقیقه ها و کلا خط موی جلوی پیشونیم خالی شده. اول اینکه اگر ممکنه یه حدود تقریبی از هزینه کاشت مو به من بدهید که بدونم میتونم اقدام کنم یا به کل بهش فکر نکنم. و دوم اینکه آیا حالا که روند ریزش مو ادامه داره زمان مناسبی برای کاشت هست یا باید صبر کنم؟ ممنونم

پاسخ:

سلام, اگر جلو و بالای ناحیه سر خالی باشد به گونه ای که فضایی بین موهای باقی مانده برای کاشت مانده باشد میتوان کاشت مو انجام داد. هزینه کاشت مو با استفاده از تکنسین های مطمین حدود 5 تا 6 ملیون است.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: سهند

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام اقای دکتر . پسری هستم نزدیک به 21 سال سن دارم . متاسفانه 5 سالی میشه که صورتم جوش میزنه انواع داروهارو هم امتحان کردم اما متاسفانه فایده نداشتن .از قرص آکوتان و آزیترومایسین و انواع ژل و محلول . واقعا اعتماد به نفسم اومده پایین . الان مدتیه که کناره های بینیم ی جوش خیلی خیلی بزرگ و قرمز زده شده تا حالا همچین جوشی نداشتم . واقعا نمیدونم چیکار کنم.اگه ممکنه ی دارو به من معرفی کنین .

پیوست یک

پاسخ:

سلام, ریشه کنی جوش های شدید صورت نیازمند داشتن یک برنامه صحیح درمانی زیر نظر پزشک متخصص پوست است و صرف استفاده از یک داروی خاص بدون در نظر گرفتن نحوه و طول مدت درمان به نتیجه نخواهد رسید. به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مريم

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام خسته نباشيد پوست صورت من ملتهب بوده و در اثر هر چيزي قرمز مي شود آيا راهي دارد براي از بين بردن اين موضوع؟ يا كرم پودر مناسب براي پوشاندن اين موضوع؟ پوستم خشك ميباشد

پاسخ:

سلام, پوست شما مختصات پوست حساس را  دارد باید دایما از کرمهای آبرسان و ضدالتهابهای غیر کورتنی برای بهبود استفاده کنید.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: امیر حسین رحمانی

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام آقای دکتر.من حدود 5 سال هست روی جفت گونه هام و قسمت بالای بینیم قرمز میشه.و هر سال این قرمزی بیشتر و بدتر میشود.تو سایت های مختلف که تحقیق کردم مشکوک به روزاسه هستم.از درون گر میگیرم و قرمز میشم در مواقع استرس غذا خوردن ورزش و زیر آفتاب تشدید میشه.لطفا راهنماییم کنید و اینکه بفرمایید درسته که میگن روزاسه درمان قطعی نداره.ممنون

پاسخ:

سلام, علایم شما به نفع تشخیص رزاسه است. رزاسه ممکن است درمان قطعی نداشته باشد ولی میتوان از درمانهای موضعی و خوراکی برای بهتر شدن علایم و کنترل بیماری کمک گرفت.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مریم

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با سلام خدمت آقای دکتر : من یکسال پیش روگونه هام جوش میزد یکی از اشناها گفتم از پماد پتامتازن استفادکن منم با استفاده ازش جوشام رفت وصورتمم روشن تر شد متاسفانه این کارو تکرار کردم با قطع پتامتازون صورتم جوشاش بیشتر شد الان اتهاب وسوزش وقرمزی وزبری پوست پیداکردم با هر داروی جواب مقطعی میده دارم دیونه میشم نا امیدم نامید همه دکترا میگن دیگه درمان نداره گشادی عروق تشخیص دادن ومشکوک به روزاسه الان که دارم این پیامم مینویسم گریه امونمو بریده تورخدا جواب بدین بیام تهران پیش شما امیدی به درمانم هست خواهش میکنم جوابمو بدین

پاسخ:

سلام، درمان وضعیت شما طولانی مدت خواهد بود و باید بعد از قطع بتامتازون ماه ها برنامه درمانی جوش داشته باشید و بعدا اگر مویرگ ها زیاد بودند لیزر خواهید کرد.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: رزیتا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: سلام و روز بخیر آقای دکتر من 35 روز پیش برای از بین بردن لک صورت اقدام به لیزر کردم . بدین صورت که سمت راست صورتم رو لیزر co2 , و سمت چپ صورتم رو لیزر کیو سویچ انجام دادان . ولی با گذشت این مدت زمان متاسفانه جای لیزر هنوز به صورت کبودی و قهوه ای رنگ مانده . لطفا راهنماییم کنید . با تشکر

پیوست یک

پاسخ:

سلام، درمان طولانی مدت با کرمهای روشن کننده است و از لیزرهای مجدد صرف ظر شود.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: مهتا

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: باسلام واحترام خدمت دکتر استواری ببخشید می خواستم بپرسم دمل در نواحی حساس بدن چگون ه درمان می شود؟ دمل های متورم و دردناک که گاهی فعالیت انسان را مختل می کتد متشکر

پاسخ:

سلام، دمل تکرار شونده در این نواحی نیازمند برنامه درمانی سه تا شش ماهه از انتی بیوتیکها و درمان های موضعی است. دمل ها کنترل میشوند و گاه ریشه کن شدن آنها امکان پذیر نخواهد بود.

پزشک: دکتر استواری

پرسشگر: افسانه

وضعیت: پاسخ داده شده

پرسش: با سلام من نزدیک سه ساله که روی زانوم و پشت ارنجم یه زخم هایی ایجاد میشه که خارش شدید داره وبعداز دوهفته خشک میشه و پوسته پوسته بعضی دکترا بم گفتن اگزما و بعضی گفتن صدف یا پسوریازیس هستش درمانی نداشته میخواستم ببینم اگه برای از بین بردن موهای زائد ازلیزر استفاده کنم برام مشکلی ایجاد میشه؟اگه تو قسمتای دیگه بدنم که درگیر اون زخما نیست استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

پاسخ:

سلام، بیماری صدف یا پسوریازیس میتواند روی زخمهای نقاط دیگر سوار شود و اگر لیزرمی کنید باید از بهترین دستگاه لیزر زیر نظر پزشک  متخصص پوست خبره استفاده کنید.